Zembla woensdag om 21:15 uur op NPO 2

Meld je aan voor de vernieuwde ZEMBLA nieuwsbrief!

Leestijd: 2 minuten

Het is zover! Vanaf vandaag heeft ZEMBLA een compleet vernieuwde nieuwsbrief. Met iedere week een nieuwe mix van nieuws, achtergrondverhalen bij onze uitzendingen, interviews, webreportages en exclusieve beelden. In je inbox op de computer of tablet, maar net zo mooi en leesbaar op je mobiele telefoon. 

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van al het ZEMBLA nieuws!

Exclusief fragment 'King of diamonds'
Meld je vandaag nog aan voor de nieuwe ZEMBLA nieuwsbrief en ontvang bij de eerstvolgende editie een exclusief fragment uit onze uitzending van volgende week: 'De omstreden vrienden van Trump: King of Diamonds.'

Bloeddiamanten
In dit tweede deel over de omstreden vrienden van Donald Trump richten we het vizier op de Joods Russische miljardair Lev Leviev. Omstreden vanwege verdenking van handel in bloeddiamanten. Hij is een van de grootste diamanthandelaren ter wereld. Naast prestigieuze winkels in New York en Moskou, is hij ook eigenaar van Siebel, Nederlands grootste juweliersketen. Leviev heeft connecties met de Russische president Poetin, de Amerikaanse president Trump en diens schoonzoon en topadviseur Jared Kushner. Maar Trump zegt deze ‘King of Diamonds amper te kennen.  Zembla onderzoekt het zakenimperium van Lev Leviev.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief